Ribery: mul on võimalus saada maailma parimaks mängijaks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Franck Ribery.
Franck Ribery. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni ja Prantsusmaa jalgpallikoondise tähtmängija Franck Ribey usub, et tal on küllaltki head võimalused saada aasta parimaks jalgpalluriks.

FIFA Ballon d’Or’i auhind antakse üle 13. jaanuaril Zürichis, lisaks Ribery’le kandideerivad auhinnale veel Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

«See on olnud erakordne hooaeg nii klubile, kõikidele klubiga seotud inimestele ja mulle,» sõnas Ribery Telefoot’ile. «Me purustasime kõiksugu rekordeid. Ma olen väljakul andnud endast kõik ja ma oleksin väga õnnelik, kui võidaksin Ballon d’Or’i. See oleks suurepärane nii mulle, minu naisele, minu lastele ning ka minu isale.»

«Minu jaoks on juba see suur asi, et ma kandideerin sellele auhinnale koos Ronaldo ja Messiga. Ma olin tähtsates mängudes osaline ja mul on võitmiseks kõik võimluased olemas. See on olnud minu karjääri parim aasta,» lisas Ribery.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles