ManU suvine suurost jääb veel tükiks ajaks väljaku kõrvale

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marouane Fellaini.
Marouane Fellaini. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi suvine suurost Marouane Fellaini, kelle eest maksti Evertonile 27,5 miljonit Inglise naela, käis randmeoperatsioonil ega saa kuni kaks kuud meeskonda aidata.

Fellaini pääses viimati väljakule 4. detsembril, kui United kaotas koduväljakul 0:1 Evertonile. Sestpeale on teda vaevanud seljavigastus ning nüüd otsustati lõikusega lahendada ka pikaaegne randmeprobleem. Seni oli Fellaini mängudes kandnud kaitsvat lahast. Operatsioon tähendab aga, et belglane naaseb väljakule kõige varem kuu nädala pärast, tõenäoliselt venib mängupaus aga pigem kahe kuu pikkuseks.

Fellaini karjäär Unitedis on alanud kehvasti - belglane on väljakule pääsenud 11 mängus, millest United on võitnud vaid neli. Väravatearve on Fellainil seni avamata, küll aga on ta saanud kolm kollast kaarti ning Meistrite liiga mängus Real Sociedadiga saadeti ta platsilt minema.

Unitedi jaoks positiivse uudisena võib peagi väljakule naasta teine poolkaitsja Michael Carrick, kes on samuti mitu nädalat vigastuse tõttu mängudest eemal olnud. Paremal juhul näeb Carrickut platsil juba teisel jõulupühal, kui United kohtub Hull Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles