Bologna Virtuse omanik kinnitas Kanguriga lepingu sõlmimist

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (palliga) murdmas korvi alla.
Kristjan Kangur (palliga) murdmas korvi alla. Foto: AFP / Scanpix

Itaalia korvpalli kõrgliiga meeskonna Bologna Virtuse omanik Claudio Sabatini kinnitas Itaalia meediale, et eestlasest ääremängija Kristjan Kanguriga on leping sõlmitud ning seni Prantsusmaal ASVELis mänginud mees aitab neid Itaalia liiga play-off kohtumistes.

Kangur pidi allkirjastama lepingu teisipäeva hommikul, kuna uute mängijate registreerimise tähtaeg saab ümber kell 11. Sabatini sõnul on aga tehing juba toimunud.

«Õnnitlen meie klubi peamänedžeri Massimo Faraoni, kes suutis lühikese ajaga leida meile tugeva ameeriklase Aaron Jacksoni ning Euroopa Liidu passiga Kristjan Kanguri,» sõnas Sabatini Bologna Basketile.

Bologna meeskond oli Itaalia meistriliiga põhiturniiril viies ning veerandfinaalis kohtutakse koha võrra kõrgemal asuva NGC Cantuga. Seeria algab neljapäeval ning mängitakse kolme võiduni.  

Kangur veetis enamuse lõppevast hooajast ASVELis, ent üllatuslikult jäi meeskond Prantsusmaa meistriliiga kohamängudelt välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles