Chelsea jahib Madridi Reali väravavahti

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali väravavahid Iker Casillas (vasakul), Jesus Fernandez (keskel) ja Diego Lopez.
Madridi Reali väravavahid Iker Casillas (vasakul), Jesus Fernandez (keskel) ja Diego Lopez. Foto: SCANPIX

Hispaania meedia väitel plaanib Inglismaa jalgpalliklubi Chelsea järgmisel suvel ära osta Madridi Reali väravavahi Diego Lopezi.

Hispaania väljaanne Sport vahendas, et Chelsea plaanib suvisel üleminekuperioodil värvata oma ridadesse Lopezi, kes kerkis eelmisel aastal Reali esiväravavahiks pärast seda, kui senine esinumber Iker Casillas sai vigastada ning läks ka tülli toonase peatreeneri Jose Mourinhoga. Ka Reali praegune juhendaja Carlo Ancelotti on Casillast ja Lopezi kasutanud kordamööda ning seega on 32-aastasel Lopezil viimase aastaga kogunenud hea mängupraktika, mida tahabki enda huvides ära kasutada Mourinho, kes on asunud Chelsea etteotsa.

Chelsea praegune esinumber Petr Cech leiab väidetavalt asenduse noore andeka belglase Thibaut Courtois' näol, ent Mourinho plaanib väidetavalt asendada ka seni Chelsea nimekirja kuuluva Mark Schwarzeri ning see võibki Lopezi jaoks saada sobivaks kohaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles