Arsenal ja Liverpool jahivad FC Barcelona ründestaari

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona ründaja Pedro.
FC Barcelona ründaja Pedro. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenal ja Liverpool hakkavad Inglismaa ajalehe Expressi teatel heitlema FC Barcelona jalgpalliklubi ründaja Pedro allkirja eest.

Pedro mänguminutid on tänavu jäänud küllaltki napiks ja seetõttu võib ründaja ka klubist lahkuda. Pedro on Hispaania liigas seni 17st kohtumisest pääsenud algkoosseisu 10 korda, kuid samas on tal kirjas ka 10 väravat, millega on ta tänavuse hooaja Barcelona suurim väravakütt La Ligas.

«Ma olen Barcelonas õnnelik, kuid iga hooaja järel tuleb asjade seis üle vaadata,» tunnistas 26-aastane ründaja. «Minu eesmärgiks on Barcelonas jätkamine. Samas väiksemate mänguminutite korral ei tunne ma ennast vähem tähtsamana, kuid selliseid asju pannakse tähele ja see tekitab teistsuguse tunde.»

Pedro leping Barcelonaga kehtib 2016. aastani ning selles on väljaostuklausel, mis küündib 145 miloni euroni. Seega võib Pedro võimalik klubist lahkumine jääda ka lihtsalt raha taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles