Piltuudis: maailma üks rikkamaid sportlaseid mõnitas jõulude puhul oma suurt rivaali

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather (vasakus nurgas) postitas Twitterisse pildi endast ja Manny Pacquiaost.
Floyd Mayweather (vasakus nurgas) postitas Twitterisse pildi endast ja Manny Pacquiaost. Foto: Floyd Mayweather/Twitter

Poksistaar Floyd Mayweather on viimastel aastatel teeninud poksiringis astronoomilisi summasid ja tema tasud ona iga matšiga pigem ikka tõusnud. Samas on loodetud, et Mayweather läheks ringis vastamisi Manny Pacquiaoga ja sellest matšist peaks sellisel juhul tulema läbi aegade suurima auhinnafondiga matš.

Mitmel puhul on oldud matši toimumisele ka lähedal, kuid kokkuleppele pole ikkagi saadud. Mayweather läheb 3. mail vastamisi Amir Khaniga, kuid Pacquiao avaldas lootust, et ehk õnnestub ka temal peagi ameeriklasega poksida.

«See oleks suurepärane matš, suurepärane vastasseis,» teatas eelmisel aastal Juan Manuel Marquezile kaotanud Pacquiao esmaspäeval Manila Bulletinile.

Seejärel otsustas Mayweather aga maailmale teada anda, mida tema Pacquiaost ja võimalikust matšist arvab.

«See on minu jõulukaart maailmale .... Uniseid jõule zzzzzzzzzzzzz,» teatas Mayweather Twitteris ning lisas sinna ka humoorika pildi, kus esmalt Mayweather helistab rahapakiga Pacquiaole ja pakub talle ühematši eest 40 miljonit dollarit.

Järgmise foto peal Pacquiao naerab ja tahab matši tulud pooleks jagada. Järgmise pildi peal on Pacquiao pärast eelmise aasta kaotust ja neljanda peal palub ta jumalat, et ta laseks Mayweatheril talle veel korra helistada.

Mayweather on karjääri jooksul võitnud kõik 45 matši, Pacquiaol on kirjas 55 võitu, viis kaotust ja kaks viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles