Vähetuntud austraallane pritsib Klitško suunas ähvardusi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško
Vladimir Klitško Foto: SCANPIX

Raskekaalu poksi viimaste aastate valitseja Vladimir Klitško räägib pidevalt, et tema eesmärk on enda kätte saada ka venna Vitali poolt vabastatud WBC meistrivöö, kuid tema järgmise vastase Alex Leapai sõnul on ukrainlane liiga enesekindel ning asjade käigust ette rutanud. Kõigepealt peab Klitško kevadel just Leapai alistama.

«Ta on tõeline tšempion, kuid varsti on kõik tema vööd minu juures Brisbane’is,» ütles Leapai kohalikule ajalehele. «Ma hakkan teda juba varakult pommitama ning panen ta surve alla.»

Leapai sõnul räägib tema järgmine vastane liiga palju sellest, kuidas ta WBC meistrivöö perekonda tagasi toob. «Ta tahab järjekordset tiitlit oma perele. Hea küll, aga minu peres ei ole multimiljonäre nagu nendel. Meil on terve elu jooksul olnud raske ning nüüd on aeg võtta see võit Austraalia ja Samoa nimel,» sõnas tõmmu nahaga 111 kg kaaluv austraallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles