Meistriliiga mullune väravatekuningas treenib taas Transiga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladislav Ivanov (vasakul).
Vladislav Ivanov (vasakul). Foto: Toomas Huik

Uueks hooaja ettevalmistusega alustanud Narva Transi jalgpalliklubi treeningutest võtab taas osa 2012. aasta meistriliiga edukaim väravakütt Vladislav Ivanov, kes möödunud aasta Venemaal veetis.

Kaks nädalat tagasi taas treeningutega alustanud Transi siht on selge - 2013. aasta seitsmes koht tuleb unustada ja kõrgema vastu vahetada, kirjutab Soccernet.ee.

22. detsembril peeti Narvas, Fama staadionil juba ka sõpruskohtumine kõrgliiga uustulnuka Jõhvi Lokomotiviga, mille piirilinlased Artjom Škinjovi väravast 1:0 võitsid. Škinjov on ühtlasi kutsutud Eesti U-19 koondisesse ja sõidab jaanuaris Peterburgi Vladimir Granatkini mälestusturniirile, kus sinisärkide vastasteks alagrupis on Moldova, Sloveenia ja Venemaa U-19 koondised.

«Mõlemad meeskonnad ei näidanud kindlasti seda mängu, mida treenerid tahavad näha,» jättis Transi peatreeneri Valeri Bondarenko sõnul mängupilt siiski soovida. Enne aastalõputurniiri viiakse läbi veel kolm treeningut. «Mul oli huvitav vaadata, kus me praegu asume ja kuhu poole peame oma ettevalmistusprotsessiga liikuma.»

Transist on lahkunud lätlasest väravavaht Kristaps Dzelme, kuid esiväravavahi kohale asub Sergei Lepmets ning teise numbri saab Nikita Tokaitšuk, kes 2013. aastal mängis noortemeeskonna eest. Lisaks hetkel Transiga treenivatele välismängijatele võib liituda ka 2012. aasta meistriliiga edukaim väravakütt Vladislav Ivanov, kes hetkel Narvas treeningutest osa võtab. Küll aga on kahtluse all Albert Taari, kelle õiguste vastu tunneb huvi Sillamäe Kalev, ja Tanel Tambergi jätkamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles