Ivanovic: Chelseal on maailma parim kaitseliin

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Branislav Ivanovic
Branislav Ivanovic Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea serblasest kaitse tugisammas Branislav Ivanovic kiitis ennast ja kolleege ning avaldas arvamust, et tema koduklubi kaitseliin kuulub maailma absoluutsesse tippu.

«Mäletan seda päeva, kui siia saabusin. Sellel hetkel oli meeskond kaitsefaasis väga hea ning oleme taset hoidnud. Minu arvates on meil koos John Terry, Ashley Cole’i, Gary Cahilli, David Luizi ja Cesar Azpilicuetaga maailma üks parimaid kaitseliine,» arutles ta. « Mulle meeldib rääkida mängijatest, kellega koos treenin, sest näen igapäevaselt, kui head nad on.»

Ivanovici sõnul on kaitsemäng olnud üks meeskonna peamisi edu võtmeid. «Kaitse on üks põhjustest, miks oleme võitnud tiitleid. Oleme õnnelikud, et kõik platsil olevad mehed näevad vaeva, et Chelsea vastu oleks võimalikult raske väravaid lüüa,» ütles ta.

Ivanovic avaldas arvamust, et Inglismaal on maailma kõige põnevam liiga ning seal on jalgpallil inimeste jaoks teistmoodi tähendus. Serblase sõnul on käimasoleval hooajal tiitliheitluses vähemalt viis klubi – Manchester City, Manchester United, Arsenal, Liverpool ja muidugi Chelsea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles