Endise naise sõbralt peksa saanud tippjalgpallur pöördus politseisse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin-Prince Boateng.
Kevin-Prince Boateng. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpalli kõrgliigas Schalke 04 ridades mängiv Kevin-Prince Boateng sattus jõulude esimesel pühal tänaval kõndides rünnaku ohvriks. Tippjalgpalluril õnnestus pääseda kergemate vigastustega.

Boateng oli 25. detsembril külastamas oma endise naise kodu, kus elab paari ühine poeg. Pärast endise naise juurest lahkumist sattus Ghana päritolu vutimees rünnaku ohvriks ning pöördus seepeale politseisse.

«26-aastast Meerbuschi elanikku ründas tänaval seni tuvastamata mees. Kuriteol on tundemärke, mille järgi on tegemist isiklike probleemide lahendamisega. Kriminaaluurijad on alustanud oma tööd,» seisis politsei ametlikus teadaandes.

Saksa ajalehe Bild andmetel ründas Boatengi tema endise naise sõber. Schalke vutimees käis pärast rünnakut haiglas, kus tal tuvastati muljumisjälgi nii roietel, seljal kui kaelal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles