Eesti noorkorvpallur heitleb Euroliiga noorteturniiri finaali eest

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: SCANPIX

KK Viimsi õpilane Karl Robin Jürjens ja tema tänane koduklubi Cajasol Sevilla juuniorite meeskond osalevad mainekal Nike korvpallinoorteturniiril Roomas, mis on üheks noorte Euroliiga finaalturniiri eelvooruks. Nike juuniorite Euroliiga finaalturniiri peetakse kevadel Milanos koos meeste Euroliiga finaalturniiriga.

Turniiril Roomas osaleb neli meeskonda Itaaliast: Siena Virtus, Rooma Virtus, Rooma Stellazzurra Basketball Academy ning Kristjan Kanduri koduklubi Milano Armani juuniorid. Rahvusvahelise tasakaalu toovad Sarajevo Spars (Bosnia ja Herzegovina), Zagrebi Cibona (Horvaatia), Müncheni Bayern (Saksamaa) ning Sevilla Cajasol Hispaaniast, vahendas basket.ee.

Vaid iga eelturniiri võitja - kokku mängitakse neli eelturniiri - pääseb Nike International Junior Tournamenti finaali, mis toimub 15. - 18.mai Milanos Euroliiga Final Four raames. Eelturniirid toimuvad lisaks Roomale ka L'Hospitaletis, Kaunases ja Belgradis.

Jürjens ja Sevilla mängivad Rooma turniiril B-alagrupis, kus turniiri avapäeval, 27.detsembril, kohtutakse Armani Junior Milaniga. Laupäeval 28.detsembril, kohtub Sevilla kell 9.30 Rooma Virtuse ning kell 18.30 Zagrebi Cibonaga.

Pühapäeval mängitakse kohamäng vastavalt A-alagrupi meeskonnaga. Ühele ja ainsale Roomas jagatavale finaalturniiri pääsmele mängivad alagruppide võitjad.

Vaata lisainfot turniiri kodulehelt SIIT ( meeskondade koosseisud, ajakava, tulemused, live-ülekanne ja statistika).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles