Aasta treeneriks valitud Põlluste: see on uskumatu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Parim treener: maadleja Heiki Nabi 
MM-kullani viinud Henn Põlluste. 
«Heiki maadles kuni finaalini fantastiliselt hästi. Ta oli ikka võimas ja selline peabki tema maadlus olema,» oli Heiki Nabi juhendaja Henn Põlluste oma hoolealuse saavutustega kuni esikohamatšini rahul. Esialgu kuulus Nabile hõbe ja alles hiljuti selgus, et tegelikult teenis ta kulla, sest finaalivastane andis positiivse dopinguproovi.
Parim treener: maadleja Heiki Nabi MM-kullani viinud Henn Põlluste. «Heiki maadles kuni finaalini fantastiliselt hästi. Ta oli ikka võimas ja selline peabki tema maadlus olema,» oli Heiki Nabi juhendaja Henn Põlluste oma hoolealuse saavutustega kuni esikohamatšini rahul. Esialgu kuulus Nabile hõbe ja alles hiljuti selgus, et tegelikult teenis ta kulla, sest finaalivastane andis positiivse dopinguproovi. Foto: Peeter Langovits

2013. aasta parimaks treeneriks valiti maadleja Heiki Nabi treener Henn Põlluste, kes kiitis kõiki oma kaasnominente ja tänas oma lähedasi.

«Aitäh kõigile. See on uskumatu. Meil on nii palju häid treenerid, tänan, et olete valnud just minu,» ütles oma tänukõnes Põlluste.

«Üks minu õpilane kinkis mulle raamatu ja kirjutas pühenduseks sõnad: «Tee, mida suudad, siin, kus sa oled, sellega, mis sul on.» Olen püüdnud kogu elu seda teha ja tänan kõiki neid, kes on aidanud seda teha. Tänan oma abikaasat, EOKd, maadlusliitu ja Eesti rahvast,» lisas Põlluste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles