Jürjens ja Cajasol said Euroliiga noorteturniiril esimese võidu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U20 koondise mängija Karl Robin Jürjens (vasakul).
U20 koondise mängija Karl Robin Jürjens (vasakul). Foto: basket.ee

KK Viimsi korvpalliklubi kasvandik Karl Robin Jürjens ja tema koduklubi Sevilla Cajasoli juuniorite meeskond osalevad mainekal Nike´i noorteturniiril Roomas, mis on üheks noorte Euroliiga finaalturniiri eelvooruks.

Cajasol kaotas turniiri esimese kohtumise Milano Olimpia noortetiimile 53:55. Esiviisikus alustanud eestlase arvele jäi 26 minutiga 3 punkti, 5 lauapalli, 1 vaheltlõige ja 1 pallikaotus.

Teises mängus saadi aga 61:60 jagu Rooma Virtusest. Jürjens alustas taas algviisikus ning mängis 20 minutit, ta viskas 3 punkti, võttis 2 lauapalli ja tegi 1 vaheltlõike.

Täna kohtutakse veel Zagrebi Zibonaga.

Turniiril osaleb neli meeskonda Itaaliast - Siena, Virtus Rooma, Stellazzurra Basketball Academy Rooma ning Kristjan Kanduri koduklubi Milano juuniorid. Rahvusvahelise tasakaalu toovad Spars Sarajevo (Bosnia ja Herzegovina), Cibona Zagreb (Horvaatia), FC Bayern München (Saksamaa) ning Cajasol Sevilla Hispaaniast.
Vaid iga eelturniiri võitja (kokku mängitakse neli eelturniiri) pääseb Nike International Junior Tournamenti finaali, mis toimub 15.-18.mail Milanos Euroliiga F4 raames. Eellturniirid toimuvad lisaks Roomale ka L'Hospitaletis, Kaunases ja Belgradis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles