Ecclestone: sõitjatepaar Räikkönen-Alonso meeldiks Enzole

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone
Bernie Ecclestone Foto: AP

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone lausus väljaandele La Gazzetta dello Sport, et aimab, mida arvaks Ferrari tuleva hooaja sõitjatepaarist legendaarne Enzo Ferrari.

«Tegu on klassikalise duoga, keda Enzole kindlasti meeldiks oma garaažis näha,» lausus Ecclestone kahe eksmaailmameistri Fernando Alonso ja Kimi Räikköneni kohta. «Nende kahega tuleb kahtlemata lõbus hooaeg. Kui Kimi sõidab nii, nagu ta sel hooajal mitmel etapil sõitis, annab see Fernandole lisaindu. Aga Ferraril peab olema ka hea auto – muidu on tegu tühipalja jutuga,» sõnas Ecclestone.

Ferrari autofirma asutaja Enzo Ferrari suri 1988. aastal. Tema eluajal võitis meeskond tootjate arvestuses kaheksa tiitlit ning pärast seda on võidetud teist sama palju, viimati 2008. aastal. Sõitjate arvestuses on Ferrari auhinnakapis 15 tiitlit ehk ühe võrra vähem, viimase tõi neile 2007. aastal Räikkönen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles