Merkel on koos miljonite sakslastega šokis

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa kantsler Angela Merkel.
Saksa kantsler Angela Merkel. Foto: SCANPIX

Saksamaa Liitvabariigi kantsler Angela Merkel teatas, et on mõtetes koos kriitilises seisus haiglas viibiva seitsmekordse vormel-1 maailmameistri Michael Schumacheriga. Vormelilegend kukkus Prantsusmaa alpides suusatades peaga vastu kaljut ning viibib hetkel kriitlises seisundis haiglas.

«Nagu miljonid sakslased, olid ka kantsler ning teised valitsuse liikmed šokeeritud, kui kuulsid Michael Schumacheri suusaõnnetusest. Kuulasime, kuidas arstid nimetasid olukorda äärmiselt tõsiseks,» rääkis Merkeli esindaja. «Loodame, et Schumacher paraneb kiiresti. Soovime tema naisele, lastele ja kõigile lähedastele jõudu.»

Täna hommikul selgitasid arstid, et tegid Schumacherile operatsiooni, mille käiguks alandati pea sees olevat rõhku. Endine maailmameister on viidud koomasse ning pikemaid prognoose meedikud hetkel teha ei julge, sest Schumacheri seisund on kriitline ja olukord võib muutuda igal hetkel. Legendaarne vormelimees võitleb endiselt elu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles