Lelov ja Pärnpuu alustasid tööd jalgpalliliidus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Lelov.
Marko Lelov. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Endine FC Flora peatreener Marko Lelov alustas tööd Eesti U-19 koondise peatreeneri ja Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) noorte tugipunktide juhina, Marko Pärnpuu tegutseb nüüdsest U-16 koondise peatreeneri ja U-18 koondise abitreenerina ning EJLi noorteprojektide ühe eestvedajana.

Lelov (sündinud 21.11.1973) on endine tippjalgpallur, kes esindas kolmes mängus Eesti meeste koondist ja 10 matšis U-21 rivistust. Eesti kõrgliigas pidas ta 159 mängu. Treenerina on Lelov aastate jooksul juhendanud erinevaid noortekoondisi ning Viljandi JK Tuleviku ja Tallinna FC Flora esindusmeeskondi.

Pärnpuu (sündinud 24.04.1981) jõudis mängijana U-21 koondisesse, kus kandis kaptenipaela. Klubidest esindas ta teiste seas Pärnu JK, Tallinna FC Flora, Viljandi JK Tuleviku, FC Valga ja Norheimsund ILi (Norra) ridu. Treeneritööd on Pärnpuu teinud Operi Jalgpallikoolis, Sparta JKs, HÜJK Emmastes ja U-15 koondise juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles