Ferrari esitas Schumacheri fännidele homseks päevaks palve

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fännid soovivad Michael Schumacherile head paranemist.
Fännid soovivad Michael Schumacherile head paranemist. Foto: SCANPIX

Seitsmekordne vormel-1 sarja maailmameister Michael Schumacher viibib pärast Alpides kukkumist endiselt Grenoble’i haiglas koomas. Homme saab vormelilegend 45-aastaseks ning mehe pikaaegne tööandja Ferrari soovib, et fännid näitaksid homme oma toetust Schumacherile.

Schumacher on endiselt kriitilises seisus ning mehe endine tööandja kutsub mehe fänne homseks Grenoble’i haigla juurde, kus korraldatakse vormelilegendile «vaikne austusavaldus», kirjutab Eurosport.

«Nende keeruliste päevade tõttu ja tema sünnipäeva puhul soovib Scuderia Ferrari klubi näidata oma toetust Michael Schumacherile. Seega korraldatakse homme viisakas ja vaikne üritus Grenoble’i haigla ees, kus kõik osalejad kannavad punast värvi riideid,» teatas Ferrari oma ametlikul Facebook’i lehel.

Schuamacheri perekond on samuti väljendanud fännide suunas suurt tänulikkust, et nad on soovinud vormelilegendile head paranemist ja andnud edasi oma parimaid soove.

«Soovime tänada neid inimesi, kes on avaldanud oma kaastunnet ja andnud edasi parimaid soove. Nad annavad meile suurt tuge. Me teame, et ta on võitleja ja ei anna kunagi alla. Täname!» seisis Schumacheri kodulehel olnud avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles