Kogenud Türgi koondislane jäi NBAs koduklubita

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hidayet Türkoglu (vasakul) Türgi koondise eest mängimas.
Hidayet Türkoglu (vasakul) Türgi koondise eest mängimas. Foto: SCANPIX

Aastaid korvpalliliigas NBA mänginud türklane Hidayet «Hedo» Türkoglu on hetkel koduklubita ja mehe tulevik tundub lahtine.

Türkoglu viimane koduklubi Orlando Magic, mille ridadesse ta kuulus alates 2010. aastast, proovis 34-aastast türklast erinevatele klubidele ära vahetada, ent kokkuvõttes otsustati 2.08 meetri pikkusest ääremängijast sootuks loobuda. Väidetavalt võib Türkoglu huvi pakkuda tiitlikaitsjale Miami Heatile, ent ühtegi kindlat pakkumist veel laual pole.

Türkoglu on NBAs mänginud alates aastast 2000, selle ajaga on ta kuulunud Sacramento Kingsi, San Antonio Spursi, Toronto Raptorsi, Phoenix Sunsi ja koguni kahel korral Orlando Magicu ridadesse. Türgi koondisega võitis ta 2001. aasta EMil hõbemedalid, 2009. aasta EMil aitas ta meeskonna kaheksandaks ning 2010. aasta MMil saadi samuti kaela hõbedad - sealjuures jäädi alla vaid USA meeskonnale. Möödunud aasta septembris osales Türgi Türkoglu eestvedamisel samuti EMil, ent seekord tuli leppida 17.-20. kohaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles