Prantsusmaa ajaleht: Schumacheri viimased uuringutulemused olid eriti halvad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fännid soovivad Michael Schumacherile head paranemist.
Fännid soovivad Michael Schumacherile head paranemist. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa ajaleht Le Journal du Dimanche kirjutab, et Grenobleäi haiglas koomas oleva vormelilegendi Michael Schumacheri viimased uuringutulemused olid väga halvad.

Ajaleht viitab allikale, kes töötab Grenoble’i haiglas. Ajaleht kirjutab, et Schumacherile tehti laupäeval aju-uuringud ning nende tulemused olid eriti kehvad ja tekitasid arstides muret. Schumacherile tehtud uuringute tulemusi ei ole seni ametlikult avaldatud.

Seni on Schumacheri seisundi kohta öeldud, et see on kriitiline, kuid stabiilne.

Prantsuse uurijad teatasid täna, et avaldavad Schumacheri suusaõnnetuses kogutud uurimismaterjalid kolmapäeva hommikul peetaval pressikonverentsil.

Pressikonverents toimub AFP teatel kohaliku aja järgi kell 11 ehk Eesti aja järgi kell 12. Nädala lõpus selgus, et Schumacheri kukkumise salvestas kogemata üks suusamäel viibinud sakslasest turist, kes filmis parajasti nutitelefoniga oma sõbratari. Lisaks on uurijate käsutuses Schumacheri kiivrikaamerast saadud kaadrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles