Saalijalgpalli Rahvaliigas käimas esimene hooaeg

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalijalgpall
Saalijalgpall Foto: Postimees.ee

Saalijalgpalli Rahvaliiga, kuhu registreerus 57 meeskonda ja 4 naiskonda, on kestnud veidi üle kuu ning mitmetel võistkondadel on juba tabelis esimesed punktid kirjas.

Kui meeskonnad on jaotatud kaheksasse alagruppi, siis naiste arvestuses selgub võitja kahe turniiriga. Meeste seas on aktiivsemad võistkonnad pidanud juba kolm kohtumist ning hetkel on kõige rohkem, üheksa punkti teeninud Tori Põrgulised, kes mängivad Pärnu alagrupis.

Eesti Jalgpalli Liidu rahvajalgpalli juht Ants Juhvelt sõnas, et mõnes piirkonnas on mängud hea hooga käima läinud, kuid kindlasti pole turniir alanud probleemideta. «Kõige olulisem on siiski see, et meil on 61 võistkonna jagu jalgpallihuvilisi ja et nad kõik saavad võimaluse mängida. Mitmed võistkonnad on varem osalenud ka nn tavajalgpalli Rahvaliigas, aga on ka täiesti uusi seltskondi,» rääkis Juhvelt.

Saalijalgpalli Rahvaliiga vältab detsembrist kuni märtsini. Mais algab välitingimustes mängitav Rahvaliiga, mis kulmineerub oktoobris.

Saalijalgpalli Rahvaliiga alagruppide koosseisud:

1. grupp, Lõuna: AHJA, PJK Revali, FC Kääpa I, FC Kääpa II, SK Roosu/Navi VS, FC Wertykal, FC Jupiter.

2. grupp, Pärnu: Pärnu JK Poseidon, Tori Põrgulised, Varbla Spordiselts/JK Vatla, Lynx Aurum, Pärnu JK Nirvaana, JK Pärnu-Jaagupi, Virtsu Jalgpalliklubi.

3. grupp, Ida-Viru: FC Aseri, TOILA, Narva EE Õlitööstus, Kuremäe, JK Mustvee/Kasepää.

4. grupp, Järva: JK Väätsa Vald, Koeru JK Kihv, Ambla Vallameeskond, FC Moe, Anija United, Rapla Lokomotiiv, Jani Jalkakool.

5. grupp, Tartumaa: FC Elva Futsal, Jk Puhja, Puhja Noored, Äksi JK, SFC, JK Raudne Rusikas, Tabivere Rahvaspordi Klubi.

6. grupp, Tartu: FC Kiired Jalad, Vana Hea Puur, FC Merkuur, FC LBF/Takune Rebane, Playtech, Tartu JK Nirvaana, JK Vedelik, JK Tartu Tehased.

7. grupp, Tallinna: HV Foorum, FC Shnelli, FC ÜKSSÕNAVEEL, JK Harju Ära, Pirita JK Reliikvia, FC Tusasus, FC Paleno, Pirita RJK Reliikvia, Sisehoovi Legendid.

8. grupp, Harju: Saue JK, Valdek, JK Õismäe Torm, Raudteetöölised, JK Roosad Pantrid, C.A.V, Nabala Kohalikud Koprad.

Naiskonnad: Väle Vibu, FC Tartu Tüdrukud, JK Kuusalu Kalev, Tartu JK Tammeka II.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles