Suured eesmärgid: Riia VEF soovib hankida Kaspars Kambala

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspars Kambala (palliga) Venemaa koondise vastu korvi alla murdmas.
Kaspars Kambala (palliga) Venemaa koondise vastu korvi alla murdmas. Foto: SCANPIX

Viimastel hooaegadel enda rivistusse aina tugevamaid mängijaid hankiv Läti korvpalliklubi Riia VEF tahab astuda veel sammu edasi.

Kui hiljuti lahkus Valdis Valters terviseprobleemide tõttu klubi peatreeneri kohalt, siis nüüd on ta asunud klubi asepresidendi positsioonile, teatab klubi kodulehekülg.

Mäletatavsti osales VEF juba tänavu korvpalli Ühisliigas ning samas sarjas soovitakse osaleda ka järgmisel hooajal ning selleks tuleb meeskonda kindlasti tugevdada. Nüüd ongi Valtersi ülesandeks mängijate otsimine.

«Alustan tööd uute ülesannetega. Esiteks tuleb leida uus peatreener ning teiseks tuleb meeskonda hankida mõni juhtiv Läti korvpallur. Esimesena võtame sihikule Kaspars Kambala,» sõnas Valters.

Tuntumatest Läti korvpalluritest on praegu VEFi rivistuses tagamängija Sandis Valters. Pärast Valdis Valtersi taandumist peatreeneri kohalt võttis selle positsiooni üle senine abitreener Nikolai Mazur.

Praegu mängib VEF Läti korvpallimeistrivõistluste finaalseeriat, kus heitluses Riia Baronsiga on seis 2:2.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles