Kanepi on põhiturniirist võidu kaugusel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: AP / Scanpix

Kümnendana asetatud Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 119.) alistas Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste kvalifikatsiooniturniiri teises ringis kindlalt 6:1, 6:0 Kasahstani esindaja Zarina Dijasi (WTA 254.).

Tänane mäng kestis pisut üle tunni. Kanepi servis viis ässa ja tegi neli topeltviga, Dijas tegi kolm topeltviga. Mängitud punktidest võitis Kanepi 65 ja Dijas 39.

Otsustavas ehk kolmandas ringis läheb Kanepi vastamisi 24. asetatud venelanna Vesna Manasijevaga (WTA 137.), kes sai täna 6:2, 6:3 jagu grusiinist Anna Tatišvilist (WTA 154.).

Mängu käik:

Kanepi on luhta lasknud juba kolm matšpalli, seejärel oli noorel kasahhitaril kaks järjestikust murdepalli. Siin on Kanepil taas matšpall, et Dijas ei anna alla ja võitleb hoopis ise välja kolmanda murdepalli. Kanepi saab viienda matšpalli, ent Dijas võitleb jätkuvalt tublisti vastu. Kasahhitaril taas murdepall. Kanepil on kuues matšpall, kuid ka seda ei suuda ta ära kasutada. Õnnelik number seitse ehk et seitsmendal matšpallil võidab Kanepi nii geimi, seti kui ka matši.

Kanepi murrab vastase servi ja on nüüd võidust geimi kaugusel.

Kanepi hoiab oma servi ja läheb juba 4:0 juhtima.

Teises setis on Kanepi 3:0 eduseisus.

Kanepi võitis esimese seti 6:1. Esimene sett kestis vaid 29 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles