Operatsioonil käinud Kusti Nõlvakule teeb selg jätkuvalt valu

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TTÜ võrkpallurid. Kusti Nõlvak paremal.
TTÜ võrkpallurid. Kusti Nõlvak paremal. Foto: Toomas Huik / Postimees

Detsembris Eesti karikavõitjaks kroonitud TTÜ Võrkpalliklubil on uue aasta alguses jätkuvalt probleeme vigastustega. Sidemängija Kusti Nõlvak ja tempomees Siim Ennemuist pidid pärast karikamänge treeningutes pausi tegema ja ei saanud seetõttu ka koondise laagris kaasa teha. Ennemuisti vaevas põlvevalu, Nõlvak läks pärast karikamänge seljalõikusele.

Nüüdseks on Ennemuisti olukord paranenud, ent Nõlvak pole probleemist lahti saanud. «Ennemuist saab treeningutel kõike kaasa teha ja hüppamine enam valu ei tee,» sõnas peatreener Janis Sirelpuu. «Nõlvakuga on lood kehvemad, närvivalu pole pärast operatsiooni kadunud ja ei teagi, mis saab.»

«Täna käisin arsti juures ja sain uued tabletid. Selg liigub juba normaalselt, aga närvivalu on jätkuvalt alles,» selgitas Nõlvak olukorda. «Arst arvas, et närvide taastumine võtab lihtsalt kauem aega. Edasi vaatame jooksvalt, kuidas selg taastub. Loodan ikka sel hooajal veel väljakule saada, aga mingit kindlat ajalist garantiid arst anda ei osanud,» lisas sidemängija.

Eesti-Läti ühisliigas on TTÜ hetkel kuuendal kohal. Põhiturniir lõpeb 19. jaanuaril ning jätkub seejärel vahegrupi mängudega viie tugevama ja viie nõrgema võistkonna vahel.

TTÜ peab oma selle aasta esimese mängu laupäeval, kui kohtutakse võõrsil Pärnuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles