Klavan teenis Augsburgi võidukas sõprusmängus penalti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan (paremal).
Ragnar Klavan (paremal). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg viibib Bundesliga talvepausi ajal laagris Gran Canarial ning sealsamas peeti ka kontrollmäng Hiina meistriliigas palliva Shanghai East Asia meeskonnaga. Augsburg võitis 3:1.

Skoori avas 24. minutil penaltipunktilt Paul Verhaegh, seejuures teenis Augsburgi kodulehe kirjelduse põhjal 11 meetri karistuslöögi oma meeskonnale just Klavan, kelle vastu vastaste puurilukk Yan Junling määrusi rikkus. Tosin minutit hiljem määras hispaanlasest kohtunik aga penalti teises väljakuotsas ning Wu Lei viigistas.

Poolajal vahetas Augsburgi peatreener Markus Weinzerl puhkama koguni üheksa meest, nende seas ka Klavani. 60. minutil mängis hiinlasest kaitsja karistusalas käega ja mängu kolmanda penalti realiseeris Augsburgi poolel kindlalt Raphael Holzauser, 73. minutil vormistas lõppnumbrid ründaja Arek Milik. Mängu lõpus määras kohtunik veel neljandagi penalti, kuid Augsburgi väravavaht Alex Manninger tõrjus Wu Lei löögi.

Augsburg pääses võiduga Maspalomase karika finaali, nende vastane selgub homses PSV Eindhoveni ja Plovdivi Lokomotivi vahelises kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles