Endine jalgpallikoondislane Oliver Konsa vabanes vanglast

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Konsa.
Oliver Konsa. Foto: Peeter Langovits

Jalgpallurite kokaiiniäri süüasjas ühe aasta ja kahe kuu pikkuse vangistuse saanud Eesti jalgpallikoondise ja Nõmme Kalju endine mängija Oliver Konsa vabanes täna karistuse kandmiselt Tallinna vanglas.

Vastavalt Konsa (28), tema kaitsja Sven Sillari ja riigiprokurör Andres Ülviste oktoobris sõlmitud karistusleppele sai Konsa narkoaine suures koguses käitlemise eest nelja aasta ja kahe kuu pikkuse vangistuse, millest tal tuli vanglas reaalselt ära kanda üks aasta ja kaks kuud, vahendab ERRi uudisteportaal.

Karistuse ülejäänud osa ehk kolm aastat vangistust mõistis Harju maakohus Konsale tingimisi nelja-aastase katseajaga. Kuna Konsa oli juba 2012. aasta 9. novembrist vahi all, siis vabanes ta 9. jaanuaril vanglast.

Kohus konfiskeeris riigieelarve tuludesse Konsalt kinnipidamisel ja tema elukoha läbiotsimisel leitud ja ära võetud sularaha 1205 eurot ning 2585 eurot ja mõistis välja 800 eurot sundraha ja ekspertiisikulud 4148,25 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles