Eesti U-19 koondis alistas penaltidega Soome 4:2

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U-19 jalgpallikoondis
Eesti U-19 jalgpallikoondis Foto: jalgpall.ee

Maailma ühel prestiižikaimal jalgpalliturniiril ehk Valentin Granatkini memoriaalil on jõutud kohamängudeni. Eesti kohtus täna mängudes 9.-12. kohani Soome eakaaslastega, kud pärast väravateta lõppenud normaalaega võitis Eesti penaltide abil 4:2.

Esimene poolaeg möödus mõlemapoolsete hoogsate rünnakute tähe all, mõlemal koondisel oli väga häid võimalusi, ühe soomlaste löögi tõrjus väravapost, kuid vaheajale mindi siiski väravateta viigiseisul, vahendab jalgpall.ee.

Teisel poolajal jätkati samas vaimus, Eesti rünnakud olid ohtlikumadki, kuid väravaid ei tulnud ega tulnud. Mäng lõppeski 0:0 viigiga. Mängujärgses penaltiseerias oli Eesti parem tulemusega 4:2, meie väravavaht Magnus Karofeld tõrjus 2 penaltit, otsustava löögi tegi Svjatoslav Jakovlev.

Seega mängib Eesti laupäeval peatselt algava Tšehhi ja Ukraina mängu võitjaga 9. kohale. Turniiri kodulehe kaudu on võimalik turniirile kaasa elada SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles