Olle «Ringvaatele»: ma ei ole kunagi kasvuhormooni tarvitanud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Olle
Raul Olle Foto: Elmo Riig / Sakala

Dopinguskandaali keskmesse sattunud endine suusataja Raul Olle kinnitas ETV saatele «Ringvaade», et pole kunagi kasvuhormooni tarvitanud, vahendas ERR Sport.

Tänane Eesti Päevaleht kirjutas, et 2002. aastal tegi Eesti tolleaegne tippsuusataja Raul Olle dopinguarst Vitali Bernatskile pangaülekande, mille abil dopingutarvitamist kindlalt eitanud suusakuulsus toimetas doktorile 10500 krooni. Olle sõnul andis ta Bernatskile laenu. Nüüdseks on selgunud, et kokku tegi Olle kolm ülekannet ja summa oli kokku 25 000.

«Selle raha kättesaamisega oli natuke tegu,» nentis Olle «Ringvaates». «Kindlasti küsisin, mille jaoks ta seda tahab, aga loomulikult vastus ei olnud, et millegi keelatu ostmiseks või müümiseks.» Küsimusele, kas ta on kunagi tarvitanud kasvuhormooni, vastas Olle: «Võin täiesti kindlasti väita, et ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles