Endine vormelitäht mõisteti pooleks aastaks vangi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eddie Irvine.
Eddie Irvine. Foto: SCANPIX

Itaalia kohus mõistis endisele vormelitähele Eddie Irvine'ile kakluse eest kuue kuu pikkuse vanglakaristuse.

Süüdistuse kohaselt läks Irvine ühe Milano ööklubi VIP-saalis 2008. aastal kättpidi kokku Milano ekslinnapea poja Gabriele Morattiga. Kohtu ette jõuti alles nüüd, seejuures süüdistasid mõlemad osapooled teist selles, et kakluse käigus läksid lendu ka joogiklaasid. Mõlemad mehed mõistetigi süüdi kehavigastuste tekitamises.

Moratti advokaat Vincenzo Saponara tõttas siiski Reutersile kinnitama, et tõenäoliselt kumbki mees reaalselt trellide taha ei lähe ning vangistus muudetakse tingimisi karistuseks. Ühtlasi lükkas ta ümber kuulujutud, nagu oleksid Moratti ja elumehena tuntud Irvine kakelnud naise pärast.

Tänaseks 48-aastane Irvine kihutas vormel-1 sarjas aastatel 1993-2002, startides Jordani, Ferrari ja Jaguari värvides kokku 147 etapil. Irvine noppis neli etapivõitu ning jõudis 1999. aastal MM-tiitlile ülilähedale, kaotades selle hooaja viimasel etapil Mika Häkkinenile vaid kahe punktiga. Pärast sportlaskarjääri lõppu on ta tegutsenud edukalt kinnisvaraturul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles