Video: Austria suusahüppestaar kukkus taas võikalt ja kaotas teadvuse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Morgensterni karm kukkumine.
Thomas Morgensterni karm kukkumine. Foto: SCANPIX

Austria suusahüppaja Thomas Morgenstern, kes jõudis vaevalt toibuda eelmisest kukkumisest, kus ta lõhkus näo, ei suutnud lendu seekord vaitseda Kulmi lennumäel. Ka kukkus maandumisnõlvale ning kaotas teadvuse.

Morgenstern kukkus treeningu teisel hüppel. Esimesel treeninghüppel oli ta 196,5 meetrise õhulennuga parim. Austria meedia sõnul kaotas teadvuse hetkeks, kuid suutis natuke pärast toimunud rääkida. Kukkumises said põrutada selg ja pea, täpsematest traumadest praegu infot ei ole. Morgenstern toimetati hüppemäelt koheselt haiglasse uuringutele.

Eelmine kord kukkus Morgenstern 15. detsembril Saksamaal, sellest kukkumisest taastus ta kiiresti ja sai äsja lõppenud nelja hüppemäe turneel teise koha.

Austria meeskonna füsioterapeudi Herbert Leitneri sõnul sai Morgenstern liigutada käsi ja jalgu.

 

 

 

«See on väga tähtis, kuna näitab, et eriti hull tema vigastus ei olnud,» sõnas Leitner. «Kui õhulennul õhk alt ära kaob, siis saa oled jõuetu midagi tegema ja sa ei saa ennast kontrollida.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles