Janari Jõesaar nimetati USAs treeneri poolt kohtumise parimaks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar.
Janari Jõesaar. Foto: Facebook, Ole Miss Athletics

Läinud öösel Ole Missi ülikooli võidumängus Auburni vastu mänguaega saanud Eesti korvpallilootus Janari Jõesaar nimetati tiimi peatreeneri Andy Kennedy poolt 65:62 võiduga lõppenud kohtumise kõige väärtuslikumaks mängijaks, vahendab ERR Sport.

«See oli tema võimalus. Kuna Anthony (ääremängija Anthony Perez - toim.) oli vigastatud, siis pidime vaatama sügavamale oma pingiotsale, kui me tavaliselt seda teeme. Nad mängisid ka maa-ala kaitset ning üks asi, mida Janari suudab hästi teha, on vabadelt viskekohtadelt tabamine,» rääkis Kennedy mängujärgsel pressikonverentsil 9 minutiga 5 punkti ja 3 lauapalli kogunud Jõesaare kohta.

«Minu meelest andis ta oma mänguminutite jooksul meile palju energiat ning ma ütlesin pärast meestele, et Janari oli minu jaoks mängu MVP (kõige väärtuslikum mängija),» lisas Kennedy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles