Juhanson asub Hawaii Ironmani pääsu eest võistlustulle

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain-Alar Juhanson
Ain-Alar Juhanson Foto: Ülle Kübarsepp/Valgamaalane

22.mail, laupäeval, kohaliku aja järgi kell 07.00 (Eesti aja järgi kell 9.00) alustab Ain-Alar Juhanson Hispaanias Lanzarotel võitlust pääsu eest Hawaii Ironmanile.

Täispikk triatlon – 3,8 km ujumist, 180 km ratast ja 42,195 km jooksu – kestab eeldatavalt ligikaudu 9 tundi, mida Ain-Alar alustab numbri all 7, mis on tema eelmise aasta koht sel võistlusel. Sel aastal on Juhansoni eesmärgiks jõuda kolme esimese hulka, mis annab automaatselt koha oktoobris toimuva täispika triatloni maailmameistrivõistlustele Hawaii Ironman.

«Ilmastikuolud stardipaigas Puerto del Carmenis on suurepärased, hetkel on 25 kraadi sooja ja suhteliselt tuulevaikne. Minu jaoks on oluline ujumises oma tulemus ära teha! Rattal tunnen ennast  stabiilselt ja kui kõik hästi läheb, peaksin peale ratast olema ilusti pildis. Siis jääb vaid jooks, mis on alati üllatusterohke olnud,» avaldas Juhanson, kes sama võistluse võitis 2006. aastal.

«Kindel eesmärk kolme hulka tulla. Rada on tuttav – 2 ringi 1,9  km ujumist, rattasõit kulgeb ümber saare ning neli 10,55 km pikkust jooksuringi,» ütleb Ain-Alar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles