Põrumine! Eesti meessprinterid ei suutnud MK-etapil ühtegi konkurenti edestada

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kümmel.
Peeter Kümmel. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Nove Mestos toimuval murdmaasuusatamise MK-etapil võisteldi täna klassikatehnaikas sõidetud paarissprindis. Eestlased jäid poolfinaalides kindlalt viimaste sekka ja edasi finaali neil asja ei olnud.

Meeste paarissprindis olid mõlemad eestlaste meeskonnad teises poolfinaalis, kus tuli 16 tiimi seas leppida kahe viimase kohaga. Eesti esindusmeeskond (Peeter Kümmel, Siim Sellis) sai eelviimase ja teine meeskond (Kein Einaste, Timo Simonlatser) viimase koha. Kaotust võitjale kogunes vastavalt 1.22,8 ning 2.21,6.

Meeste teise poolfinaali tulemused:

1. Norra I 22.12,3

2. USA +0,8

3. Saksamaa I +0,9

4. Rootsi II +8,2

5. Itaalia I +19,1

...

15. Eesti I +1.22,8

16. Eesti II +2.21,6

Meeste konkurentsis pääseid kahe poolfinaali kokkuvõttes finaali Venemaa I, Norra I, Norra II, USA, Šveits, Saksamaa I, Tšehhi I, Rootsi II, Prantsusmaa I, Itaalia I.

Naiste konkurentsis oli täna võistlustules üks Eesti naiskond (Piret Pormeister, Triin Ojaste), kes sai oma poolfinaalis eelviimase ehk 11. koha. Kaotust poolfinaali võitjale kogunes 1.16,9.

Naiste konkurentsis pääsesid kahe sõidu kokkuvõttes finaali Soome, Norra I, Rootsi II, Venemaa II, Sloveenia, Norra II, Šveits, Venemaa I, USA ja Prantsusmaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles