ManCity teenis vastuolulise võidu ja tõusis tabeliliidriks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City mängijad tähistamas tänast avaväravat.
Manchester City mängijad tähistamas tänast avaväravat. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel teenis Manchester City võõral väljakul 2:0 võidu, kui üle mängiti Newcastle United.

City asus kohtumist 8. minutil juhtima, kui väravani jõudis Edin Džeko. Esimese poolaja lõpus leidis aset aga kohtumise kõige vastuolulisem hetk, kui Newcastle’i poolel saatis kauglöögist palli võrku Cheikh Tiote. Siiski otsustas kohtunik, et tabamus ei loe. Esmalt jõudsid Newcastle’i mängijad juba väravat tähistama hakata, kuid seejärel konsulteeris peakohtunik Mike Jones oma abimehega ning leidis, et Yoan Gouffran oli suluseisus ja segas City väravavahti Joe Harti.

Nii kirjutab Eurosport, et värav jäi ebaõiglaselt lugemata ning poolajal nõudis kohtuniku käest aru ka Newcastle’i peatreener Alan Pardew. Kohtumise lõppskoori vormistas viiendal üleminutil City ründeäss Alvaro Negredo.

Turniiritabelis kerkis City nüüd 47 punktiga liidriks, teine on Londoni Chelsea 46ga ja kolmas on ühe kohtumise vähem pidanud Londoni Arsenal 45ga. Everton hoiab 41ga neljandat, Tottenham 40ga viiendat ja ühe mängu vähem pidanud Liverpool 39ga kuues. Newcastle on 33 silmaga kaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles