ManU vanameister lubas alasti tänavale joosta

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio Ferdinand.
Rio Ferdinand. Foto: SCANPIX

Täna õhtul selgub möödunud aasta parima jalgpalluri tiitli võitja ning selle aasta favoriidiks on Madridi Reali ründaja Cristiano Ronaldo. Manchester Unitedi kuulus mängumees Rio Ferdinand on portugallase võidus koguni nii kindel, et lubas alasti staadionile joosta, kui Ronaldot ei valita parimaks.

2013. aasta parima jalgpalluri tiitlile on jäänud võistlema lisaks Ronaldole Müncheni Bayerni staar Franck Ribery ja Barcelona ründeäss Lionel Messi, kes on Ballon d'Ori nimelise preemia endale saanud neljal viimasel aastal.

Sel aastal on aga favoriidiks Ronaldo ja seega jagas Inglismaa tippklubi ManU kaitseliini tugitala Rio Ferdinand suuri lubadusi. «Kui Cristiano Ronaldot ei valita täna õhtul parimaks jalgpalluriks, siis jooksen ma paljalt tänavale. Julgen öelda, et see ei oleks ilus vaatepilt. Loodan, et Ronaldo võidab!» kirjutas Ferdinand Twitteris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles