Tagasilöök ManCityle: jõhkralt maha niidetud Nasri peab tegema pika mängupausi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samir Nasri pärast vigastuse saamist väljakul lebamas.
Samir Nasri pärast vigastuse saamist väljakul lebamas. Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpalliklubi jäi eilse liigamängu järel pikaks ajaks ilma 26-aastasest Samir Nasrist, kes vigastas oma põlve.

United oli liigamängus kohtumas Newcastle Unitediga ning City oli 1:0 juhtimas, kui Newcastle'i mängumees Yanga-Mapou Mbiwa tõmbas 75. minutil Nasri maha ja teenis selle eest ka kollase kaardi. Nasri jäi väljakule lebama ja vahetati välja neli minutit hiljem.

Nüüdseks on selgunud, et Nasri põlv sai korralikult kannatada ja prantslane peab tegema võistluspausi, mis kestab ligikaudu kaheksa nädalat. «Tänan kõiki heade sõnade ja suure toetuse ees. Ilmselt on see hea uudis, et pean tegema võistluspausi, mis kestab umbes kaheksa nädalat,» andis Nasri oma Twitteri kontol mõista, et olukord oleks võinud laheneda veel raskemalt.

City võitis eilse mängu 2:0 ning liigatabelis hoitakse hetkel esimest kohta.

City peab hetkel läbi ajama ka Sergio Agüerota, kes sai detsembri keskel vigastada. Toona avaldatud hinnangutes arvati, et Agüero ei naase enne jaanuari lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles