Tagamängija Marcus Brown määrati Žalgirise peatreeneriks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marcus Brown (palliga)
Marcus Brown (palliga) Foto: AP / Scanpix

Kaunase Žalgirise korvpalliklubi omanik Vladimir Romanov määras võistkonna peatreeneriks tagamängija Marcus Browni.

Teatavasti vallandas Romanov keset finaalseeriat senise juhendaja Darius Maskoliunase ning seega täitis vahepeal treeneri rolli meeskonna kapten Dainius Salenga. Nüüd määrati otsustavaks kohtumiseks treeneriks Brown, kirjutab krepsinis.net.

«Põhimõtteliselt oli ta ka eelmises mängus treener. Keegi pidi selle vastutuse võtma ja asju korras hoida,» sõnas Žalgirise koosseisu kuuluv Eesti koondislane Siim-Sander Vene Postimehele.

Vaatamata sellele, et Brown määrati peatreeneriks, siis jookseb ta viimases mängus tõenäoliselt ikkagi väljakule. «Arvan, et ta ikka mängib. Tal oleks kindlasti raske kohtumist kõrvalt vaadata,» arvas Vene.

Brownil on Žalgirisega leping ka järgmiseks hooajaks, kuid kehtiv leping näeb ette, et mees ajab palli veel väljakul taga.

Esialgu määrati Brown ametisse üheks kohtumiseks ning järgmise hooaja plaane pole veel täpsemalt tehtud. Varasemalt on välismaalastest Žalgirist juhendanud vaid Jaak Salumets ning lätlane Ainars Bagatskis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles