Sündinud väravakütt: vigastusest paranenud Agüerol kulus värava löömiseks 49 sekundit

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Agüero.
Sergio Agüero. Foto: SCANPIX

Tänavu suurepäraseid esitusi tegev Manchester City jalgpallimeeskond oli eile taas suurepärase shoos, kui FA Cupi kolmanda ringi kohtumises alistati koduväljakul Blackburn koguni 5:0. Seejuures võisid City fännid rõõmustada ka selle üle, et taas oli väljakul nende ründestaar Sergio Agüero.

City asus kohtumist juhtima esimese poolaja esimesel lisaminutil, kui tabamuseni jõudis Alvaro Negredo. 47. minutil lõi Negredo oma teise värava ja 67. minutil suurendas City eduseisu Edin Džeko. 72. minutil tuli vahetusest mängu Agüero ja 49 sekundit hiljem sai ta kirja juba ka värava, 79. minutil vormistas Džeko teine tabamus lõppseisu.

FA Cupi neljandas ringi kohtub ManCity nüüd 25. jaanuaril Watfordiga.

City on sel hooajal Sportsmaili arvutuste kohaselt löönud nüüd kõikide sarjade peale kokku juba 99 väravat: Negredo 21, Agüero 20, Džeko 15, Yaya Toure 13, Samir Nasri ja david Silva 5, Jesus Navas ja vastaste omaväravad 4, Fernandinho , Aleksandar Kolarov 3, Stevan Jovetic, Vincent Kompany ja James Milner 2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles