Võrumaa talveralli toimumisaeg on muututnud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timmu Kõrge Võru talverallil.
Timmu Kõrge Võru talverallil. Foto: Ray Põder

2014. aasta Eesti autoralli meistrivõistluste esimene etapp, Võrumaa talveralli ei saa toimuma algselt plaanitud ajal. 25. jaanuaril toimuma pidanud talveralli jaoks pole olnud tingimused seni piisavalt talvised ja selleks, et pakkuda nii sõitjatele kui pealtvaatajatele korralik talveralli, otsustas korraldaja viia võistluse 16. veebruarile.

Esimesed võistlejad on juba kirjas, teiste hulgas ka traditsiooniliselt Poola meeskond Maciej Rzeznik ja Prezemyslav Mazur. Poola sõitjaid on aastaid Võrumaal käinud, kiites nii katseid kui korraldust ja tänavu stardivad nad Ford Fiesta R5 võistlusautol.

Võrumaa talveralli sõidetakse alati suurt naudingut pakkunud Haanja,Vastseliina, Misso ja Võru valdade teedel. Kiiruskatseid on kokku kaheksa ja nende kogupikkuseks on 105,07 kilomeetrit.

Võrumaa talveralli start antakse 16. veebruaril kell 8.30 Võru kesklinnast, võitjad jõuavad Võru kesklinnas olevale poodiumile samal päeval kell 18.40

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles