Eesti sai juurde kaks FIFA abikohtunikku

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik

Alates sellest aastast on Eestil kaks uut FIFA kategooria abikohtunikku. Selle au osaliseks said naiskohtunikud Anni Rahula ja Triinu Laos.

«Meil on hea meel olla lõpuks nii kaugel, et oleme varsti valmis saatma rahvusvahelistele mängudele naistrio,» ütles Eesti Jalgpalli Liidu peakohtunik Uno Tutk. Järgmisel aastal saab FIFA kategooria peakohtunikuks ka Reelika Turi, kes veel vanusepiirangu tõttu sellisel tasemel mänge ei saa vilistada. «Plaan, mille panime paika aastal 2010, on nüüd juba teoreetiliselt täidetud, praktiliselt täitub siis see järgmisel aastal,» oli Tutk rahul.

FIFA kategooria peakohtunik oli aastatel 2003-2010 ka Maaren Olander-Doyle. «On meeldiv, et Maareni teerajal on järgijaid ning kutsume kindlasti uusi kandidaate registreerima end märtsis algavatele naiskohtunike kursustele,» ütles Tutk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles