Maailma viies reket kaotas Austraalias üllatusmehele

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto Bautista Agut.
Roberto Bautista Agut. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtised tennisemeistrivõistlused said ootamatult varakult läib maailma edetabelis viiendat kohta hoidva Juan Martin del Potro jaoks. Argentiinlane kaotas teises ringis raske viiesetilise mängu hispaanlasele Roberto Bautista Agutile.

Maailma edetabelis 62. kohta hoidev Bautista loovutas del Potrole avaseti 4:6, võitis teise 6:3, kaotas uuesti kolmanda 5:7, ent võitis kaks viimast setti 6:4 ja 7:5 ning pääses kolmandasse ringi. Kohtumine kestis ligi neli tundi ning lõppes kell pool kaks öösel.

Elus esmakordselt maailma esikümnesse kuuluva mängija alistanud  Bautista kohtub järgmises ringis prantslase Benoit Paire'iga, kes sai samuti viiesetilises kohtumises jagu austraallasest Nick Kyrgiakosest. Paire kaotas kaks esimest setti kiires lõppmängus 6:7 (5) ja 6:7 (5), kuid võitis siis kolm järgmist 6:4, 6:2 ja 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles