Piltuudis: Beckham külastas Afganistanis Briti sõdureid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham külastas Afganistanis Briti sõdureid.
David Beckham külastas Afganistanis Briti sõdureid. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliäss David Beckham külastas Afganistanis Briti sõdureid ning käis ka sõjas hukkunud sõdurite mälestuspaigas.

Alates 2001. aastast on Afganistanis langenud 286 Briti sõdurid, vahendab AP.

35-aastane Beckham tõdes, et reis Afganistani oli tema elu üks paremaid kogemusi, kuna tal õnnestus vahetult näha, mida sõdurid läbi peavad elama. «Te peate jätma oma perekonnad, oma sõbrad, oma lähedased, oma lapsed,» rääkis Beckham sõduritele. «See on kindlasti raske.»

Beckham avaldas, et imetleb Briti sõdureid ning nende omavahelist läbisaamist. «Olen oma kodumaad esindanud jalgpalliväljakul ja mul on suurepärased meeskonnakaaslased, aga aeg-ajalt juhtub, et vean neid alt. Aga teie peate siin usaldama oma sõpru, inimesi, kes teie kõrval seisavad, oma kaaslasi, sest teist varianti teil pole.» sõnas Beckham. «Imetlen kõike, mida te teete, kõike, millesse te usute ning kõike, mida te meie kodumaa jaoks teete. See on tõeline au, et saan siin koos teiega olla.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles