Noorema venna jälgedes: Terry vennal oli meeskonnakaaslase kihlatuga suhe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry
John Terry Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliäss John Terry tõmbab skadaale nagu magnetiga ligi. Vähe sellest, et tema ema jäi poevargusega vahele, isa müüs kokaiini ja ta ise pettis oma abikaasat, nüüd astub vanem vend Paul oma kuulsa venna jälgedes – Paul Terry sattus seksiskandaali, kuna tal oli suhe oma meeskonnakaaslase kihlatuga.

Mäletatavasti oli täpselt samasugune skandaal selle aasta alguses ka John Terryl, kui tuli välja, et ta oli maganud oma tiimikaaslase Wayne Bridgesi tüdruksõbra Vanessa Perronceliga, vahendab Metro.

Väidetavalt oli 31-aastane Rushden&Diamonds klubis mängiv Paul Terry korduvalt vahekorras 25-aastase sekretärineiu Lindsay Cowaniga, kes aga on tema meeskonnakaaslase Dale Robertsi kihlatu.

Paul Terry, kes on oma abikaasast lahutatud, üritas alguses suhet Cowaniga tagasi ajada, ent hakkas ise sellega meeskonnakaaslaste ees uhkustama.

Ajalehe The Mirror andmetel hakkas Cowanit südametunnistus piinama ja ta rääkis kihlatule kõik ausalt ära, mispeale maruvihane Roberts helistas Terryle.

«See vastab tõele, Lindsay ütles, et tal oli Pauliga suhe,» tunnistas Roberts. «Me läksime lahku. Kuna see alles juhtus, pole see mulle veel päris kohale jõudnud, olen omadega üsna sassis. Halb on juba see, et ta mind pettis, aga selle teeb palju raskemaks tõsiasi, et ta pettis mind mu meeskonnakaaslasega.»

Ka Robertsi isa oli juhtunust häiritud. «Minu silmis on Paul täpselt nagu tema vend John,» pahandas George Roberts. «Dale ja Lindsay olid kooliajast saadik koos olnud. Öeldakse, et igas perekonnas on must lammas, aga tundub, et Terryde peres on neid terve kari.»

Väidetavalt on kogu Rushden&Diamonds klubi koondunud Robertsi selja taha ning mängijad nõuavad Paul Terry vallandamist. «Mängijad on Pauli peale väga vihased, et ta oma meeskonnakaaslasele niimoodi tegi,» nentis klubi treener Justin Edinburgh. «Nad ei suuda temaga enam ühes tiimis mängida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles