Viigipuu sai Ruhpoldingus 24. koha

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristel Viigipuu.
Kristel Viigipuu. Foto: Margus Ansu

Kristel Viigipuu sai täna laskesuusatamise IBU karikasarja etapil Saksamaal Ruhpoldingis naiste 10 km jälitussõidus 24. ja Tuuli Tomingas 25. koha. Esikoha võitis nagu eilegi sakslanna Kathrin Lang.

14. stardinumbriga rajale pääsenud Tomingas tabas esimeses lamadestiirus kõik märgid ja tõusis korraks koguni kümnendaks, teise tiiruskäigu järel pidi aga sõitma trahviringi ning langes 13. kohale, vahendab bitahlon.ee. Esimeses püstitiirus tegi Tomingas ühe möödalasu ja oli trahviringi sõitmise järel 17. kohal. Viimane laskmine tõi veel kaks eksimust ning kohti tuli veelgi loovutada. Viimasel paarisajal meetril möödus Tomingast ka sõitu 26. kohalt alustanud ja tiirus kaks möödalasku teinud Viigipuu. Finišis edestas Viigipuu võistkonnakaaslast 1,2 sekundiga, võitjale kaotasid eestlannad ligi viie minutiga.

Eile sprindis 11. koha saanud Johanna Talihärm ei startinud, sest sõitis Anterselvasse, kus võistleb täna Eesti teatenaiskonnas. Rajale ei läinud ka eile 59. koha saanud Meril Beilmann.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles