Karm: Dennis Rodman läks Põhja-Koreast naastes võõrutusravile

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dennis Rodman.
Dennis Rodman. Foto: SCANPIX

Endine korvpalliliiga NBA staar Dennis Rodman, kes viimasel ajal on tegelenud enda sõnul «korvpallidiplomaatia» edendamisega, läks pärast viimast Põhja-Korea visiiti võõrutusravile, sest kunagisel tippkorvpalluril on probleeme alkoholiga.

Rodman käis hiljuti neljandat korda Põhja-Koreas, kus ta külastas sünnipäeva puhul riigi diktaatorit Kim Jong Uni. Rodman korraldas Põhja-Korea valitsejale sünnipäevamatši, kus osalesid mitmed NBA endised tippmängijad. Kuigi Rodman on enda sõnul edendamas «korvpallidiplomaatiat», on suurem osa avalikkusest tema käitumisest kummastunud ning tema suhted karmi diktaatoriga tekitavad endiselt palju küsimusi.

Seetõttu uuris Rodmani viimase visiidi järel reisi motiive ja käitumise tagamaid telekanal CNN, kellele antud intervjuus oli Rodman aga silmnähtavalt purjus ning saatis pärast Kim Jong Uni ülistamist ajakirjanikud ning avalikkuse viisakalt pikalt.

Nüüd on Rodmani agent Darren Prince kinnitanud, et endine korvpalliäss on läinud New Jerseys võõrutuskliinikusse, et 30 päeva jooksul oma alkoholiprobleemile lahendus leida.

«Tema joomine muutus nii kiiresti nii ulatuslikuks, et meist keegi polnud teda varem sellisena näinud. Kui ta reisilt tagasi tuli, siis rääkisin temaga isiklikult sellest, kui mures ma olen. Istusime maha ja leppisime kokku, et ta läheb ravile - see on 28-30 päevane ravi,» selgitas Prince.

52-aastasel Rodmanil on alkoholiga probleeme olnud ka varem. 1999. aastal jäi ta vahele purjus peaga juhtimisega ning 2000. aastal käis ta kolm kuud kestnud alkoholiravil. 2004. aastal jäi ta purjus peaga vahele mootorratta purukssõitmisega, 2008. aastal saadeti ta pärast koduvägivallaintsidenti alkoholiravile, 2009. aastal pidas maha tõsised jutuajamised lähedastega ja nõustus osalema tõsielusarjas, kus kuulsad inimesed osalevad võõrutusravil, ent samal päeval, kui 2010. aastal sari linastus, visati Rodman ebasobiva käitumise pärast ühest California restoranist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles