Diego Maradona saab MMil luksus-WC ja -duši

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Maradona
Diego Maradona Foto: SCANPIX

Argentina meeskonna peatreener Diego Maradona saab juunis Lõuna-Aafrika Vabariigis algavatel jalgpalli maailmameistrivõistlustel erikohtlemise osaliseks.

Jalgpalli MMi korraldajad tulid vastu Argentina jalgpalliföderatsiooni esitatud palvele kindlustada Maradona kogu MMi ajaks  luksusliku WC ja dušiga, kirjutab abc.net.au.

Maradona saab oma hügieeni eest hoolt kanda ruumides, kus on täiesti uued kraanikausid, WC-potid, soojendusega prill-lauad ning dušid.

Väidetavalt maksab selline soojendatud prill-laud 450 dollarit.

Argentina koondis on majutatud 11. juunist  kuni 11. juulini kestva MMi ajaks Pretoria ülikooli spordikeskuse hotelli. Spordikeskuse juht Colin Stier kinnitas, et Argentina koondise peatreeneril on erisoovid ning ta saab kõik nõutu.

Stieri sõnul käis Argentina jalgpalliföderatsiooni esindaja nende hotelli olukorraga tutvumas ning esitas nõudmise, et Maradona peab saama uhiuue WC ja duši.

«Nende sõnul ei vastanud vanad asjad Maradona standardile,» selgitas Stier.

B-alagrupi favoriidiks peetav Argentina peab oma esimese mängu 12. juunil Johannesburgis, kus meeskonna vastaseks on Nigeeria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles