Pettunud ManU kapten: Inglise meistritiitel on meie jaoks kadunud

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Vidic.
Nemanja Vidic. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpallimeeskonna kapten Nemanja Vidic tunnistas pärast eilset liigakohtumise kaotust Chelseale, et valitseval meistril ManUl võib sellel hooajal olla juba võimatu oma liigavõitu kaitsta.

ManU kaotas eilses liigamängus 3:1 Chelseale ning Manchesteri meeskonna kapten Vidic oli see, kes mängu lisaminutil punase kaardi teenis ning seega järgmises kohtumises platsile tulla ei saa.

Kuigi Unitedi peatreener David Moyes väitis pärast kohtumist, et tema hoolealuste vorm on tõusuteel ja muretsemiseks pole põhust, siis Vidic paistab olevat teisel seisukohal ning tema arvates pole ManUl enam reaalselt võimalust kaitsta eelmise hooaja liigavõitu.

«Arvan, et oleme praeguseks juba liidritest liiga kaugel ja peaksime keskenduma sellele, et lõpetaksime esikolmikus või -nelikus,» nentis Vidic, kelle meeskonda lahutab liiga liidrist Arsenalist hetkel 14 punkti. «Peame keskenduma liigakarikale ja Meistrite liigale,» ei visanud Vidic aga ManU püssi sel hooajal veel täielikult põõsasse.

United sai Meistrite liiga alagrupiturniiril kirja neli võitu ja kaks viiki, mis andis neile A-alagrupis esikoha. Turniir jätkub kaheksandikfinaalidega, kus ManU vastaseks on Olympiacos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles