Tartu Rattarallil sõidavad ratturid kolmelt mandrilt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattaralli
Rattaralli Foto: Internet

Sel pühapäeval saab Estonian Cycling Weekendi raames stardipaugu 29.Tartu Rattaralli, mis toob Eesti teedele tuhanded harrastajad kokku kolmelt mandrilt.



Tänaseks on oma nime Tartu Rattarallile kirja pannud 3800 spordisõpra 13 riigist, neist kaugemad tulevad starti Austraaliast ja USA-st. Möödunud aastal oli võistluspäeva hommikuks end registreerunud 3845 inimest.

Estonian Cycling Weekendi võistluste direktor Indrek Kelk sõnab, et  29. Tartu Rattaralli hommikuks ootavad korraldajad Lõuna-Eesti ilusale maastikule startima pea 4100 ratturit.

«Vaadake üle oma spordivarustus, otsige välja kiiver ja tulge kogu perega sportima. Lisaks täiskasvanutele leiavad omale sobiva distantsi ka lapsed, keda ootavad laupäeval TILLUsõit
ja MINIralli,» räägib Kelk ja tuletab ühtlasi meelde, et veel täna saab Tartu Rattarallile oma nime kirja panna soodushinnaga.
Lastesõidud on traditsiooniliselt tasuta. Eelmisel aastal võttis lastesõitudest osa 1710 noort spordisõpra.

29. Tartu Rattarallil saavad osalejad valida 133km või 71km distantsi vahel. Start on Tartus, Turu tänaval ja rajad kulgevad läbi Otepää ja Elva tagasi Aura keskuse juures olevasse finišisse.

Peale finišijoone ületamist liiguvad ratturid Turu tänavalt Spordikooli ette, kus neilt võetakse ajavõtukiip ning antakse medal ja jook. Peale seda saab liikuda võistluskeskusesse mööda Väike-Turu tänavat.
Toitlustusala asub Aura keskuse ja Spordikooli vahelisel alal, sinna pääsemiseks tuleb ratas jätta kindlasti rattahoidlasse.

Indrek Kelk julgustab kõiki osalejaid ja kaasaelajaid võimalusel auto koju jätma ja liikuma rattaga või ühistranspordiga, sest seoses Ahhaa keskuse ehitamisega on parkimisruum mõnevõrra piiratud.

Tartu Rattaralli stardinumbrid ootavad osalejaid reedel, laupäeval ja pühapäeval enne lähet võistluskeskuses Zeppelini kaubanduskeskuse ja Aura keskuse vahelisel alal.

Zeppelini keskuse ees asub ka kaubandusala, kust spordisõbrad saavad soetada professionaalset rattateemalist varustust.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles