Tagasilöök Chelseale: heas hoos Eto'o tahab klubist lahkuda

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samuel Eto'o.
Samuel Eto'o. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi võib järgmisel hooajal ilma jääda oma ründeässast Samuel Eto'ost, kes andis teada, et soovib minna mängima Mallorcale.

Eto'o mängis tähtsat rolli nädalavahetusel peetud liigamängus, kus Chelsea alistas 3:1 Manchester Unitedi: just Kameruni koondislane oli kõikide Chelsea väravate autoriks. Värske võidu järel andis aga Eto'o teada, et tahab Inglismaalt ja Chelseast lahkuda isegi juhul, kui klubi peaks talle lepingupikendust pakkuma.

«Mu poeg on avaldanud mulle survet, et lõpetaksin karjääri Mallorcal, sest ta on sealt pärit,» ütles 32-aastane Eto'o. «Olen end lubanud Chelseale terveks hooajaks ja proovin nautida seda aega, mis siin veedan. Hiljem lähen aga Mallorcale,» lisas möödunud suvel Chelseaga liitunud ründeäss.

Eto'o ühines Chelsea meeskonnaga möödunud aasta suvel, enne seda mängis ta Venemaal. Kameruni koondislane on lisaks mänginud ka Hispaania ja Itaalia kõrgliigades, aastatel 2000-2004 kuulus ta Mallorca klubi ridadesse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles