ManU kapten teenis kolmemängulise võistluskeelu

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nemanja Vidic (keskel).
Nemanja Vidic (keskel). Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kapten Nemanja Vidic esitas Inglismaa jalgpalliliidule (FA) apellatsiooni, et tühistataks tema mängus Chelsea vastu saadud punane kaart. Kuna Inglismaa vutiliit seda apellatsiooni ei rahuldanud, ootab Vidicit kolmemänguline võistluspaus.

ManU kohtus pühapäeval peetud liigamängus Chelseaga ning oli kohtumist kaotamas, kui mängu lisaminutitel näitas matši kohtunik Vidicile punast kaarti Chelsea mehe Eden Hazardi mahatõmbamise eest. Kuna Manchesteri klubi polnud Vidici kaardiga rahul, otsustati see Inglismaa jalgpalliliidule edasi kaevata, ent kuna FA leidis, et kaardi andmine oli õigustatud, ootab Vidicit kolmemänguline keeld.

Seega peab United ilma oma kaptenita hakkama saama liigakarikasarja poolfinaali teises mängus Sunderlandi vastu ning samuti ei saa Vidic kaasa teha liigamängudes Cardiff City ja Stoke Cityga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles