Pistoriuse tapatöö viis Steenkampide perekonna pankroti äärele

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp
Oscar Pistorius ja Reeva Steenkamp Foto: SCANPIX

Endine maailmakuulus invasportlane Oscar Pistorius käib endiselt kohtuteed möödunud aasta 14. veebruaril toimunud intsidendi tõttu, kus sportlase lastud kuuli läbi hukkus tema sõbratar Reeva Steenkamp. Pistorius mõrvasüüdistusi omaks ei võta, kuna väidab, et tegemist oli õnnetusega.

Nüüd astusid mängu ka Steenkampi vanemad, kes nõuavad Pistoriuselt suurt valuraha, mis võib küündida kuni 165 000 dollarini. See summa peaks tasa tegema sportlase poolt tekitatud emotsionaalse ja rahalise kahju. Lõuna-Aafrika Vabariigi meedia sõnul aitas tuntud modell Reeva Steenkamp pidevalt oma vanemaid rahaliselt ning enam ei tule nad omadega välja. Seetõttu on perekonna jaoks ülimalt oluline kiiremas korras Pistoriuselt raha välja nõuda.

Möödunud aasta 14. veebruaril arvas Pistorius oma sõnade kohaselt, et tema majja on tunginud murdvaras. Ta kuulis helisid vannitoast ning tulistas seejärel läbi ukse mitu kuuli. Tegelikult oli aga vannitoas hoopis Steenkamp, kes suri saadud vigastusesse.

Kohtuprotsess jätkub märtsis. Süüdimõistmise korral võib Pistoriust oodata eluaegne vangistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles